2012. november 14., szerda

Egetverő szerelem

Régebben, amikor pozitív lettem, kitaláltam, hogy számomra az ideális pasas egy másik pozitív lehet csak. Túlléptem már ezen a szakaszon, mégis belelkesültem, amikor levelet kaptam egy poz. faszitól.
Nem is a szex, inkább a kíváncsiság vezérelt, mentek a levelek oda-vissza. Küldött fotókat - ismerős pofa valahonnan -, a farka is rendes.
Írta, feltétlen látni akar, tetszem neki, utazzak el hozzá. A lapján az állt, hogy pesti, de a picsába, messze lakik.
Na nem, a kíváncsiságnak is megvannak a határai. Ez nálam kb. Pest meg Buda néhány kerülete. A várost ha elhagyom, akkor vagy anyám, vagy az unokák, faszért nem megyek egy tapodtat se.
Nem találtam elég romantikus érvnek ezt, így nem osztottam meg vele. Közöltem: rövid a hétvége, kell a feltöltődés. a szöszölés itthon, az orrom se dugom ki 2 napig. Akkor jön ő, ajánlkozott, de itt kell aludnia. Velem tölti a hétvégét, meg akar ismerni, komoly kapcsolatot akar. Ekkora útra potyára nem jöhet, nem áll úgy anyagilag.
Billegett a mérleg az egyedül alvás kényelme s a kíváncsiság között. A fickó eddig nagy baromságot nem ejtett a komoly kapcsolat emlegetésén kívül. Elnéztem neki, friss pozitívoknál szokott lenni ilyen átmeneti szakasz. Teste nem rossz, arcra férfias, a farka foghatós. Föladtam a kényelmem, majd csak elleszünk valahogy.
Sütöttem - főztem, ne maradja szégyenben, mint vendéglátó. A pite kész lett pont, meg a hús is, csak a krumpli átsütésére nem maradt már idő.
Kiszaladtam elé a megállóba, vidékieknek jár ez a plusz szolgáltatás. Ott ténfergett rám várva, felismertem a küldött képekről rögtön.
Guszta pasas így elsőre, csak a táskája nagyobb valamivel, mint amit 24 óra kiruccanás indokol.
Már útközben szépeket mondott nekem, de nem reagáltam rá, így a komoly kapcsolatról faggatott. Szar téma nálam, már a "k" betűnél unom. Így inkább mutogattam az utca nevezetességeit, s elmeséltem, mit főztem, mit kell még csinálnom.
Itthon papucsot húztam rá, megkávéztattam, és átsütöttem a krumplit gyorsan, hogy színt meg ízt kapjon.
Forró volt még az étel, el kellett valahogy baszni az időt. Közepes szerető, konstatáltam, nem túl jó, de nem is rossz. Zavarban volt a korai magömléstől, el akart kápráztatni, csak nem sikerült, bár ő más szavakkal fogalmazott.
Amíg tálaltam a vacsorát, egyre csak áradozott. Tetszem neki, pont ilyen az esete, pozitív vagyok én is, akárcsak ő, neki is van műfogsora, már ebben is összepasszolunk. Nézzem meg, sietett otthon, kapkodott, kiesett a kezéből tisztogatás közben, lepattant a széle, pedig csak 3 hetes. Most megint pénz megcsináltatni, de miből, van-e pillanatragasztóm? Kapcsolatban élt eddig, a szüleitől a barátjához menekült. Nem bántották, szeretik őt, de nem tudta megmondani, hogy meleg, ezt a hives témát meg szóba se hozhatta. Szerette a barátját, ő mentette meg az életét, mert ő nem törődött 7 évig ezzel a hivvel, és a barátja vitte kórházba, mert már nagyon legyengült. 70 volt a CD4-e, de az ő szervezete erős, neki bikaerős az immunrendszere, semmi baja se lett.
Mondtam, ezt az erős immunrendszert felejtse el, ilyen CD4-gyel már a szarak szara, bár láttam már nullával is karón varjút.
Vitatkozott kicsit, szerinte mégis erős. Szedi már a gyógyszert 1 éve, de az a szifilisz betett neki. Másfél éve él a barátjával, sajnos, elkapta tőle ezt a hivet, de tudta róla, és bevállalta! Az exe még nem szed gyógyszert, jól van. Nincs már köztük szerelem, de nem tudja elhagyni könnyen, mert mégiscsak megfertőzte. De nem az esete, szőke és alacsony, és fiatal ráadásul, neki az ilyenek tetszenek, mint én. - Hány négyzetméter ez a lakás? - nézett szét. Mennyi a rezsim? Milyen kapcsolatot szeretnék? Mert ő komolyat akar. Őt a szex nem érdekli, azt csak azzal tudja, akit szeret. És én ilyen vagyok, érzi, engem szeretni tudna. Én mit érzek? Ő azt érzi, hogy én is tudnám őt szeretni. Ugye, így van?
Míg mosogattam, folyton járt a szája. Kívántam a csöndet, aztán meg szórakoztatott, hogy marhaságokat mond. Mit érzek én? egyre csak noszogatott.
Mondtam, azt érzem, késő van, bújjunk az ágyba. Ott egy darabig csöndben volt, megmutatta, milyen, amikor nincs neki korai, de ez se volt klasszisokkal jobb az elsőnél.Aztán ismét dicsérgetett, hogy mennyire jó velem, mit érez mellettem, ugyanaz a lemez, újra meg újra feltéve. Kész csoda, hogy velem találkozott, velem minden jó, nem úgy, mint az exével, azzal nem jó semmi, de ki kell tartania, mert a szüleihez visszamenni nem akar. Már nem szereti, igaz, igazán sose szerette, de kénytelen volt vele menni. Pedig aranyélete van mellette: se cigire, se semmire nincsen gondja, főz neki, ellátja a háztartást, mindig késszel várja. Hozzá már nem is őszinte, de hozzám az: bevallja, hogy az exe mellett eszkortozott, kellett a pénz, havi 26 ezerből nem élhet. Az meg ment neki, egy orálért ötöt, dugásért huszat szokott kérni, elvitte egy német nyaralni is 3 napra, százezret fizetett, abból van a műfogsor is, de az exének is adott, az anyját is támogatta meg minden.
Ezzel a szájjal csak szopni szabadna, beszélni nem - gondoltam, s foszlányokra szakadtak hülyeségei félálmomban.
Reggel még csak a kávét főztem, de már odatalpalt mellém. Ott folytatta az agymosást, ahol este abbahagyta. Szerelem, kapcsolat, velem le tudná élni az egész életét (persze, itt, nálam).
Mondtam, fogalomzavara van: kapcsolat az, amikor két ember kötődik egymáshoz, az meg külön lakva is megoldható. Együtt lakni akkor kell, amikor már értelmetlen a másik nélkül az élet, de az kialakul idővel, nem normális, aki azonnal összeköltözik.
- Apád, anyád se azzal kezdte, hogy rögtön gyereket csináltak, udvaroltak egymásnak egy darabig.
- Az más, ők heterók, náluk máshogy van a szokás. Ő azt érzi, hogy én csak szexet akarok tőle, ki is vetette a kártyán, hogy utazik, és lesz hamisság.
Lecsaptam rá, hogy tud cigánykártyán jósolni. Van itthon egy pakli, még a gyerekeknek vettem, előhalásztam most. Kirakta kétszer is a sorsát: volt benne férfi, levél, szerencse meg hamisság, halál (nagyanyám rákos, az hal meg biztos, mondta nevetve). Fölajánlottam, kirakom akkor most én, ahogy tőle tanultam, szűz kéz, igazat mond, csak szóljon, ha rosszul rakom.
- Vár rád egy férfi, de másik, nem én, mert itt van pénz is, meg szerencse. Tuti, hogy nem én vagyok. Utazás lesz, hírt kapsz a Háztól, rossz hírt, itt a halál, de lesz szerencse. Valami öröklés, mert a bőségszaru mellett a törvény jele van. Vagy a krapek hal meg, akihez költözöl, mindegy, örökölni fogsz. Lesz szerelem, de az másik, nem az,aki vár rád, mert féltékenység lesz, itt mutatkozik. Elárulnak, hamisság ér, nézd, itt a tolvaj jele, de jól jössz ki belőle, mert a gyerek jele növekvő szerencsét mutat.
Teljesen elbambult rögtönzött jóslási tudományomtól.
- Háromszor vetettük ki a kártyát, és az a közös benne, hogy hol fönt, hol lent a sorsod, az összes ingadozást mutat. Ebből ki kéne lépned: keresni egy albérletet, meg melót, hogy önálló légy. Akkor már tisztán tudsz dönteni, hogy tetszik valaki, vagy csak nála lakni akarsz.
- Úgy érzem, nem akarsz kapcsolatot - ravaszkodott megint.
- Tudod, mit csinálnék a helyedben? Biztos leveleztél mással is, nemcsak velem. Ha van közte pesti, hívd fel, mondd meg, itt vagy átutazóban, és kíváncsi vagy rá. Használd ki az időt.
- Te csak szexet akartál tőlem - vádaskodott, de láttam, szöget ütött fejébe a gondolat. Biztattam még kicsit, majd telefonálni kezdett.
- Kúrjunk még, vagy teli tárral akarsz találkozni vele? - tudakoltam, bár vágyam inkább a kilapátolásra volt, mint szexre. Ő se tartotta már célravezető beruházásnak, így inkább telefonálni kezdett.
- Csók, anyu, azért hívlak, mert nem megyek most hozzátok. Képzeld, eltört a műfogsorom, most kifizethetek megint vagy 20 ezret. Mondd meg a bátyusnak, hogy majd karácsonykor megyek, most nem tudok, mert nincs pénzem, ami van, az meg a fogsorra kell, arra sincs meg mind. Nem értem, mit mondasz! Hogy neked sincs pénzed? Ötöt nem tudok, nincs úgy, de majd küldök kétezret. Amúgy jól vagyok, ne aggódjál, sok most a munka, hajtani kell, ha lesz pénzem, küldök majd neked is.
- Ja, náluk is mindig van baj, elfogyott anyám pénze, mondtam, küldök neki 5 ezret. Van még, telefonáltam a németnek, hogy nincs pénzem, küldött 20 eurót, ide is abból jöttem. Majd kérek még tőle. Idős, de csak orált akar. Jaj, ez meg a nővérem, megcsörget, hogy hívjam... mintha nekem arany lenne a telefonomban, csak én hívjam mindig!
- Most telefonáltam anyámnak, mondtam, nem megyek a születésnapra, mert rengeteg a munka. Képzeld, eltört a műfogsorom, anyámnak nem is mondtam, ne aggódjon értem, most az rengeteg pénz lesz nekem megint. Igen, majd csak karácsonyra. De akkor lemegyek vagy egy hétre, és akkor együtt leszünk.
Az órát mutogattam közben: dél van, fél egyre ígérte a randit, a nyakamon ne maradjon.
SMS-t kaptam közben, válaszoltam is, érdeklődve nézte.
- Család?
- Á, dehogy. Egy másik pasas. 1-re jön, te úgyis elmégy fél 1-kor. Ne törjön rám a magány - tettem hozz, némi cinizmussal.
- Itt is alszik?
- Szerintem igen. (Tuti, hogy nem, de nehogy azt higgye, nálam szabad ágy van.)
Amikor elment, kereszthuzatot csináltam. Kitisztult a levegő, csend lett, nem hazudozott senki. Szegény fickó... sose baszott élvezetből, csak a számítósat gyakorolja.
***
Két nap teltével ismét írt, a hogylétemről kérdezett.
- Na, milyen lett a randid?
- Nagyon jó, a csávó tisztára belém szeretett. Decemberben költözöm is hozzá! Az önéletrajzomat már pesti címmel csináltam.
- Örülök a szerencsédnek. Ugye, milyen jó, hogy rábeszéltelek? És te is szereted?
- Igen, nagyon! Szerelmes lettem belé, vele élem le az életem! Ő nem plusszos, de elfogadja! Decemberben már velem jön vérvételre is! (Ezek szerint a seggébe élvezett.) Nagyon aranyos, és teszik nekem mindenben! Kicsit idősebb tőled, de nekem nagyon bejön, nekem te túl fiatal vagy. Meg jobban is tetszik, és ő is komolyat akar. Az exemnek is mondtam, hogy költözöm, nem örül, mert rengeteg most a munka, de leszarom, nem szeretem már, nem vagyok boldog mellette, nekem a boldogság most már Pesten van!