2014. november 24., hétfő

Bakfitty

Nem is tudom, mit bozsékolnak a népek.
Ma pl. azt hallottam az összes csatornán, hogy elszedik a megmaradt magánnyugdíjpénztárak megmaradt pénzét. Egyáltalán nem csodálkozom: Rúzsa Sándor is csak onnan lopott, ahonnan volt mit - így ez csak simán hagyományőrzés.

Nem hőbörögni kéne, hanem hálásnak lenni.
Minden rosszban van valami jó: örvendezzünk, hogy nem nevezték ki még a slemeczigabriellát semmiféle védelmi biztosnak. Baszhattuk volna, ha internetvédelmi biztost csináltak volna belőle...! Akkor minimum egy ezresbe kerülne elolvasni ezt.

Amúgyse gavallérok ezek. Még ennen véreikhez is fukarok. Most olvasom, hogy gírószászandrásnak 840 millió a vagyona. Ez még rendben is, szorgalmas és takarékos pali lehet, a hasára se költ, soványka szegény. De az már mégis... olyan izé, hogy a takarékban van 140 milliója, de a rokonainak tartozik 50 millióval.

Hát ezt nem értem.

Miért nem adja meg nekik?

Elnézi, hogy éhen sírjanak a gyerekeik?
Én akkor kérek kölcsön, ha nincs - ha meg lesz, rögtön megadom.
Ez a faszi meg bejár a takarékba, fürdik a pénzben, tán még dobálja is az aranyakat -
Hogy ez milyen faszarági.
Ott a száznegyven millió, vissza kéne adnia szépen azt az ötvenet, amit kisírt a nélkülöző rokonokból, akkor is maradna neki kilencven. Na jó, tudom, az sokkal kevesebb, mint a 140, de összehúzná magát kicsit, kisebbre venné a fűtést, hetente csak egyszer fürdene meleg vízben, a krumpli meg olcsó most, a hasán is megfoghatná a filléreket.

Nem is értem, hogy tudott a fidesz összeszedni ennyi jó családból való fiatalt... Mindnek gazdag rokonsága van, nem győzik tömni a politikába került sógor - unokaöccs - kicsifiam zsebébe a pénzt. Cifra nyomorúság ez: villantani köll, hogy lássák, nem egy szabolcsi csóró ez a gyerek, hanem tehetős, azzal a szaros hétszázezer havi fixszel csak kiszúrják a szemit.
Ja, nem szemit.
Szemét.
A szemét!
A szemét szemét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése