2014. július 31., csütörtök

Semmi

Még mindig semmi.
Pénteken lesz 4 hete, hogy biopsziát vettek, de baszták megcsinálni.
Vajon a tulajdon apjuk-anyjuknál is ilyen lassú lenne az eljárás?
*
Kényelmes is ez a nemtudás persze,
homokba dughatom a fejem,
de ha már ez van, hozzá kéne fogni az intézésekhez.
*
Holnap kimegyek, keresek valakit, aki szóba áll velem.
Nehéz lesz, mert mindenki épp másban és máshol illetékes.
Aztán megkeresem a betegjogi képviselőt, és feljelentem az egész kócerájt,
hogy a bolondját járatják velem.
Legalább csinálok valamit, ha már baszni nem tudok.
Valahol ki kell, hogy jöjjön a tesztoszteron.

5 megjegyzés:

 1. mert mindig az van
  hogy a magyar az
  még a teszkóban is
  "írjunk be a panaszkönyvbe" - "jaj, most erre nem érek rá" - "úgysem történik semmi"
  "betegjogi képviselő" - "az mi" - "csak az időm megy"

  aztán persze változzon valami, ha a birka nem emeli fel a hangját (mert ugye az ő ideje... és a többiek? azok is szívjanak, ha már én megszívtam?)

  gyáva népnek nincs hazája.

  VálaszTörlés
 2. amúgy azt tudod, hogy rohadt bonyolult kommentelni? amellett, hogy nincs névtelen (tehát tököm google ID vagy open ID kell, fhasználónév, jelszó, utána még megjelenik ez a captcha, ami nagyrészt olvashatatlan. az előbb 5 percet küzdöttem a kommentért.)
  próbáld meg kikapcsolni a captchát meg bekapcsolni a névtelen kommentelést, és lehet, hogy más is fog hozzád szólni. ennyit akartam mondani, köszönöm, leülök magamtól.

  VálaszTörlés
 3. Köszi, ezt nem tudtam. A "caphta" ismeretlen szó számomra, de azért próbálkoztam. Ha továbbra is bonyolult, jelezz vissza!

  VálaszTörlés
 4. A "capthcha" az, hogy miután beírtad a bejelentkezési infókat (bár már ezt sem értem, miért követeled), és begépelted a kommented, megjelenik egy ilyen iszonyat hülye kép, amin szétmosódott betűk vannak, és még azokat is be kell írni, hogy egyáltalán az ELKÜLD dolog menjen a kommenthez.
  namost ezt ezerszer el lehet baszni, mert a betűk tényleg el vannak mosódva, másrészt nem értem, hogy a moszad vagy maga orbán viktor üldöz vagy mi szükség van erre.

  mármint az ilyeneket ki lehet kapcsolni a blogbeállításokban, és ha jól értem, mostanság rá is érsz, hogy körülnézz ott.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Klasszikus hülye vagyok a számítógépen, a blogom egy szívem csücske barátom segített megcsinálni. Annak idején nem voltak ilyen extrák itt, gőzöm se volt, hogy az eltelt évek alatt miket reformáltak itt agyon nélkülem.

   Törlés