2009. október 20., kedd

Szép új világ

Nemrég adtak hírt egy thaiföldi vakcináról, ami a kísérletben résztvetteknél 30%-kal csökkentette a HIV-vel való fertőződést. Ma arról olvastam, hogy a Hivis vakcinával a svédek ettől jobb eredményeket értek el.
Elszaladtak aztán a gondolataim mindenfelé.
Töprengtem: mi van, ha a kísérletben résztvettek mind aszexuálisok voltak, nem izéltek senkivel, nem is csoda, hogy nem kaptak el semmit.
Sokkal érdekesebb lett volna ez a kísérlet számomra, ha pl. az 1600 vakcinát kapott és az 1600 placebós mind velem kamatyolt volna, natúr - akkor aztán tényleg rendesen megnézhették volna magukat. Csak az fog vissza az önkéntes felajánlkozástól, hogy a kísérletet heterókon végezték. Azok közül mostanában pedig csak a férjekkel volt dolgom, ágyilag.
Azt is mondhatnám: baszhatják, most kísérleteznek, amikor nekem ez már nem oszt és nem szoroz... de nem mondom.
Egyrészt az jó, ha nem muszáj az embernek bubópestisben, TBC-ben, torokgyíkban kimúlni.
Másrészt elképzelek egy olyan világot, ahol a népeket immunizálják HIV ellen.
Jöhet megint a szexuális forradalom, szabad lesz élvezni a szexet, nem rágja senki tövig a körmét egy nagy kefélés után valamelyik HIV szűrőállomáson... Hozzáérhet a test a testhez, a nyálkahártya a nyálkahártyához, vérszerződést köthetnek újra a hétmagyarok, és nem kell befosni senkinek, ha azt mondja a partnere: HIV+ vagyok.
Nem lesz miért titkolózni annak, aki pozitív, nem kell az intoleráns negatívok elől bujkálni, szabad lesz megint kikezdeni velünk, és nem kell folpackba csomagolnom a partnerem, ha épp nyalni akarom.
Szép új világ.
Kurva naiv vagyok.
Aztán, ha a natívságom elmúlik (a kurvaság soha), akkor sokkal reálisabban látok.
Ha lesz oltóanyag a HIV ellen, akkor belendülnek a katolikusok.
A pápa ki fogja átkozni, aki beoltatja magát, mert mi lesz, ha össze-vissza baszik mindenki, összeomlik a család szentélye, az örökre bevásárolt, törvényesen dugható feleséggel, beporzó férjjel. Rákapnának a népek, hogy csak úgy, kedvtelésből keféljenek, az évi kettő, az Úr áldásával szentesített gyerekcsinálós helyett.
Jönne a szülők érdekvédelmi képviselete, a vén gyagya nagypapával, aki elmondaná, hogy ez a fiatalság megrontása, mert eszükbe juttatná a szexet, túl korán, még 18 esztendős korukban, mert csak ő nem ismeri a statisztikákat egyedül, hogy majd mindegyik 13-14 éves szopott már faszt, telekúrták a lukát 15-16 évesen, amikor még több az orra, mint az esze.
Összeveszne az orvosi kamara, hogy hat vagy nem hat a védőoltás, tépnék egymást a nyílt színen, mint a H1N1 esetén.
Megszólalnának vén hülye szcientológusok, hogy be ne oltasd magad, mert ez a gyógyszergyárak összeesküvése, hogy kihúzzák a rengeteg pénzt a zsebedből. Ne hagyd magad, állj ellen, és a zsebedből kihúzott rengeteg pénzt költsd nálunk hiper-szuper vitaminokra, amik hasmenés és szorulás esetén egyaránt hatásosak.
Aztán jönne az ellenzék, hogy miért csak 6 millió oltóanyagot rendeltek, amikor tízmillió magyar van? Észbe kapna a kormány, és rendelnének 10 milliót, de akkor az ellenzék előállna a szórványmagyarsággal. Talán Tőkés Lászlót se kéne sokáig biztatni, hogy mondjon valami bombasztikusat. Amikor már kupacban állna 15 millió oltóanyag, jönne a Fidesz, hogy ennek a kormánynak ne dőljetek be, az oltóanyag gagyi, ezzel akarják kiszúrni a szemünket, ezzel akarják kipusztítani a magyarokat, akibe ezt beoltják most, azokból mind visszaszívjuk, ha kormányra kerülünk.
Lehet, hogy tényleg lesz egyszer oltóanyag HIV ellen. Talán már most neki kéne állni, és felállítani anonim oltóállomásokat, ahova az elszántak - este, sötétben, fal mellett osonva - elmennének immunizáltatni magukat.
Kb. évi 60 ezren. Minden 150. magyar.
Kb. annyian, mint ahányan tesztet csináltatnak maguknak, manapság.

1 megjegyzés:

  1. A vérszerződés ütött. :) A visszaszívjuk is, csak sajnos a másik irányban... :( Hiába: az újmagyarok közelebb vannak, mint az ősiek.

    VálaszTörlés