2010. június 8., kedd

Hazaárulók

Azon gondolkodtam a hétvégén, hogy milyen hülyék ezek a szocialisták. A fidesz lépten-nyomon kórust szervezett ellenük, akárhol megjelentek, ordítozott rájuk direkt erre a célra felbőszített banda. Gyurcsánytakaroggy, hazaáruló, hazaáruló, takarogggy - mást se lehetett hallani.
Amikor Kósa a múlt pénteken hazudott a népnek, akkor csak azt gondoltam első blikkre, hogy mekkora hülye ez a faszi. Dilettáns, össze-vissza beszél, mert azt hiszi, most is ő az ellenzék még, elfelejtettek neki szólni. A dugnivaló Szijjártó már elindította a gyanakvást bennem: egyszerre ketten hülyék, gyanús, fapofa mindkettő, szophatok, mert svájci frankban van a hitelem, drága lesz ez nekem. Nem értek a pénzügyekhez, csak megszoktam, mitől drágul a benzin, mitől törlesztek többet.
Tegnap este palacsintasütés közben valamelyik beszélgetős műsor kapcsán aztán összeállt a kép. Azt mondták, nyugi, az OTP-seket nem érinti, a devizahitelesek valóban szívnak, de az OTP-nek az a szokása, hogy 4-én szab árfoyamot, vagy micsodát, így nekük a Kósa - Szijjártó már nem osztott, nem szorzott.
Az időzített hülyeség pedig végleg gyanús, nem is hiszem, hogy van ilyen.
Ma felugrott Bé. Se szopni, se dugni nam akart, sietett. Ő üzletember, minden olyanhoz ért, amihez én nem. Kérdeztem: Buktál, vagy nyertél a Kósán? Azt mondja: nyert, nem is keveset, ez tényleg jó buli volt.
Amikor Pintér kilépett csütörtökön az OTP felügyeleti tagságból, vagy miből, az volt a jel.
Nem ment el a fidesz esze,
kapitálisat nyertek.
Nem keveset,
milliárdokat.
Ez totál hihető, nincs a logikában hiba.
Ez lesz most 4 évig, meg lehet, hogy aztán is. Sok pénzük lesz, a sok pénzen sok hatalmuk, szarnak rá, hogy a bőrömön szerzik.
A szocialisták meg csak olyanokat mondanak: "butaságokat mond a fidesz".
Padokat se borogat senki, kukákat se gyújtogatnak.
Nem szerveznek kórust ordibálni, hogy hazaárulók.
Igaz, utálom ezt a szót, valami olyasmire terelnek, ami nincs.
Csak ilyenekhez szoktam, hogy vérgeci, internetpatkány, nácigeci.
Ezeket értem. De ezt se kiabálja senki.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése