2010. július 10., szombat

Fatök és fapina


Azon gondolkodtam ma délután a melegfelvonulás kezdetét várva, hogy mekkora marhák népgazdasági szempontból ezek az ókeresztény fundamentalisták a szodoma-gomorrájukkal. A lököttjei csak lovat adnak a csőcselék alá, úgy kell nekünk.
Ha papírt-tollat vennének maguk elé, és számolnának, rájönnének, hogy a tolerancia gazdaságilag is kifizetődő: egy ilyen prájdos rendezvény hozhatna a konyhára annyit, mint egy jó Szigetfesztiválos nap. Akármerre néz az ember a világ normálisabb felén, láthatja, hogy beindulnak a turisták rá mindenütt. Ahol nem verik pofán a turistát, oda szívesen megy: eszik-iszik-alszik, és perkál keményen mindenhez.
A franc tudja, forintban ez mennyi, kiszámolhatnák, akik szakemberek.
Helyette itt csak kiadás van: nagy rakás rendőr, padok - kukák pótlása a csőcselék után.
Hiába na. Sokba kerül a fatök és a fapina.

A rendőrség idén is felszólította a pride résztvevőit, hogy tartózkodjanak a közszeméremsértéstől, meg a jó erkölcs, és a közízlés mittudoménmicsodájától.
Kedves RendőrSég!
Mikor tetszenek a szélsőséges csoportokat felszólítani, hogy ne balhézzatok már, gyerekek, egy az ízlésünk ugyan, de snassz már ez a fogócskásdi-savazósdi-szájbaverősdi. Európa rajtunk röhög, szélsőségescsoportgyerekek.
Amúgy meg nem tudom, mi a hiba bennem. A szemérmemet közzé tettem, nem sértette meg senki. Az ízlésem nem tudom, köz-e, vagy sajátos, én pl. sok fokhagymát szeretek mindenbe, és édesszájú vagyok. Az erkölcsöm határozottan kiváló, igazolni is tudom, van erkölcsi bizonyítványom, igaz, nincs benne rubrika rossznak, vagy jónak.

A szélsőséges csoportozóknak is van erkölcsi bizonyítványuk?
Vagy van munkahelyük?
Vagy én tartom el őket
a befizetett adómból?
Jó lenne tudni. Kutyából is olyat tart az ember a maradékon a háznál, amiből haszna van. De ha kárt csinál, tyúkokat öldös, és talpát nyalja a betörőnek, tartok helyette másikat.

Ma Orbánviktor is ott volt a felvonuláson. Nem személyesen persze, mert úgy tesz, mintha rosszban lenne Gyucsánnyal, és kerüli a találkozást vele.
Szent Szavát, a Nagy NeNyit ketten hordozák, s igen iparkodának vala.
Nem a gagyi 50 cm X 70 cm-es méretben, olyat már nem kapni, széthordták a seggnyalók egykettőre mind, ez sokkal nagyobb, a NeNyik legnagyobbika.
Jövőre, ha jól viseli magát, még nagyobbunk lesz. Akkora, hogy leterítjük vele az Andrássy utat. Ha már van, ne kopjon az aszfalt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése