2010. augusztus 8., vasárnap

Csupa aggódás az élet

Vagy 5-6 éve történt, hogy találtak az egyik külső kerületben egy fej nélküli hullát. Uborkaszezon volt épp, az újságok hamar kitalálták, hogy ez bizony egy HIV fertőzött ukrán maffiózó teste. Az eltűnt fej pedig csaknem akkora szenzációt keltett, mint a Mester és Margarítában Berlioz eltűnt feje.
Jó pár hétre aztán meglett a fej is a Gellért hegyen.
Felhívott egy aggódó néni akkoriban, féltette az életét. Nem az ukránoktól tartott, hanem a kutyájában rendült meg a bizalma. Elmondta: a hegyre jár ki sétáltatni - szaratni a kedvencét, de az a dög folyton szaladgál, mindent összeszed, összenyal, aztán összenyalja őt is. Mi van, ha megtalálta a fejet? És ha most ő AIDS-es?
***
Kérdés:
Ha egy AIDS-es a földre köp, vagy földhöz csapja a taknyát, azt megeszi egy tyúk, aztán tojik, akkor a tojástól el lehet kapni a HIV-et?
***
Fiatalember, meséli, elvitték a vőlegényt legénybúcsúzni. Az egész brancs, voltak, vagy tízen. Bárba mentek, akadtak lányok is, ott szoktak gogózni, nagy buli volt, el is vitték egy kanyarra őket. Be volt rúgva ő is, nem tudja már, használt-e gumit. Kérdi: kaphatott-e esetleg valamit?
Nem nyugtatta meg egyáltalán a "persze". Javasoltam, 5 hét múlva szűrés, addig szex csak gumival, és figyelje magát, produkál-e tünetet tripperre, herpeszre, szifiliszre.
Hát, szívás, mondta. Szól is a többieknek. Nekük még csak-csak, de mi lesz a vőlegénnyel? Hétvégén lagzi, aztán meg nászút. Hogy térjen át pont most gumi nélküli szexről védekezősre?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése