2010. augusztus 16., hétfő

A kövezés szabadsága

Azt mondta a tv - a Blikk is megírta - hogy az énekesnő megfertőzte partnereit HIV-vel. Mert ugye pozitív már 1999 óta, összefeküdt fűvel - fával a cemendéje, 11 év alatt 3 pasassal is. Ennyit kapásból egy elhagyott anyuka is tejesít, de hát az más tészta.
És most persze szégyellje magát, beteszik a dutyiba, akár 10 évre is.
Elképzeltem, amint megkötözte partnereit, és erőszakkal rájuk tukmálta hüvelyváladékát az ártatlanul kapálózó áldozataira. Nőknél gyakori ez az erőszak, visszaélnek a gyönge férfiak védtelenségével, csakis így történhetett. Igaz, a tettes törékeny, madárcsontú szép nő, az a fajta, aki után fütyülnek az utcán, rejtély, hogy csinálhatta. A 3 pasast nem ábrázolta fotó, csak a hiv+ énekesnőt, arra lőcsölnek most mindent, ami megrekedt a népekben az 1350-es pestisjárvány óta.
A HIV fertőzött nő fő bűne, hogy nem figyelmeztette partnereit, hogy ő biza fertőzött. Gondolom, a partnerei friss HIV tesztet lobogtatva mászhattak az ágyába, teljesen tudtak magukról mindent, életük első bareback szexét művelték épp akkor, és amúgy is tiszta szüzek voltak.
Nem is tudom igazán, meddig tart még a népek gyerekkora: csak a másik lehet a hibás, az volt a geci, ők csak ártatlanul basztak, nem is gondolták volna, és hát amúgy se az ő dolguk magukra vigyázni.
Lesznek majd ügyvédek pro és kontra, ki tudja, melyik őskeresztény bigott vagy megcsalt házas - tuti, hogy lesz magánvéleményük, ami belefolyik a harcba. Aztán, ha pénze is van a nőnek, akkor nyilván élesebb csata várható, egy csórót senki le se szar.
Azt se tudom, ez nő képes volt-e fertőzni egyáltalán: 11 éve pozitív, jó ideje már tuti, hogy gyógyszert szed. Gyógyszerszedőként meg aligha fertőzhetett meg bárkit is, ha naponta ötször lovagoltak is rajta.
Érdekes ez a világ.
Ráneveltük magunk a tettesekre meg az áldozatokra.
Íme, itt van a gonosz mostoha, épp eteti Hófehérkével a mérgezett almát, de lebukott a bestia.
Ha lehetne még kövezni, rohannának százan. Mit százan, ezeren, egész Európa.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése