2010. augusztus 21., szombat

Tudok még pirulni

Tegnap sikerült megtalálnom azt az egyetlen társaságot, amit képes voltam elviselni. Kimentünk az Omszkira, semmi terv, csak relax, megnyugtató közelségben mind, mintha testvérek volnánk. Szabad basztatni a másikat, ha csipkelődős a kedv, szabad mogorvának lenni, szabad begubózni vagy kinyílni.
Feküdtünk csak békén, néha víz, déltől ötig. A nyár utolsó napja, nyár lesz még ugyan, de már meló, ki ér ilyesmikre rá.
Cirka 4-kor vettem észre, hogy kurvára leégtem. Nem is magamon láttam meg, hanem J pipacspiros hasán. Rajta még poénkodtam, de a magamén nem annyira. Ott kint még csak a combomon látszott: megtalálta az UV, amit a biciklisgatya a nyáron térdig eltakart.
Itthon aztán jól megnéztem magam. A fényvédő krémet slendriánul kenhettem föl, mert csíkokban vírított a mellkasom. A hasam agyonégett, a combom baloldala szinte földagadt, a jobboldala rendben, az nem sok napot kapott.
Hogy ennyi eszem van... egy pozitívnak leégni tilos.
Még jó, hogy találtam itthon Panthenolt.
Este elmentem megnézni a tűzijátékot, de szart se lehetett látni. A nadrág minden lépésnél húzta a lábam, melegem volt, mert fűtött az égett bőr piszokul. Le se fékeztem, fordultam is vissza. Itthon még egy fújás Panthenol, és ábrándozás: de
jó is lenne keresztbe rakott lábbal dohányozgatni csendben... de ez a lábtartás most abszolút nem praktikus.

2 megjegyzés:

  1. Megnyugodtam; már azt hittem, zavarba hozott valaki... egy világ omlott volna össze bennem :-))

    VálaszTörlés
  2. Pedig... roppant pirulós vagyok.

    VálaszTörlés